ИТ анализ и бизнес стратегии | Новини

logo vuzf

home

За програмата    Учебен план     Лектори    Партньори    Прием    Такси    Стажове    Реализация    Новини     За нас     Контакти

Новини

   
   
   

В България стартира първата бакалавърска програма по бизнес софтуер в Европа

Все още продължава приемът на студенти във Висше училище по застраховане и финанси

5.08.2016 год.

Тази есен стартира първата в България и Европа бакалавърска програма по бизнес софтуер „ИТ анализ и бизнес стратегии“. Специалността е създадена от Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), в партньорство с водещи компании от сегмента на системите за управление на бизнеса и ще подготвя консултанти по внедряване, продажба, развитие и поддръжка на системи за управление на бизнеса.

повече

Инициативата „Бъди ИТ консултант за един ден“ очаква ученици и студенти

Събитието е съвместна инициатива между ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси

16.05.2016 год.

В рамките на един ден ученици от 11-ти и 12-ти клас, както и студенти ще имат възможност да потопят в света на интересната и динамична професия на ИТ консултанта. Едни от най-добрите експерти по бизнес софтуер ще споделят своя опит на зрелостниците на безплатно събитие, организирано от ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси на 7-ми юни от 10:00 часа в зала 501 на учебното заведение. Чрез своята лична история и професионален път те ще покажат възможностите за успешна реализация в перспективния сектор в България.

повече

   
   
   

Бъди ИТ консултант за един ден

14.04.2016 год.

Влез в света на интересната и динамична професия на ИТ консултанта. Едни от най-добрите експерти по бизнес софтуер ще споделят своя опит с теб. Регистрирай се сега.

КОГА?
7 юни, от 10:00 часа, зала 501

КЪДЕ?
Висше училище по застраховане и финанси, гр. София
, ж.к. "Овча купел", ул."Гусла" №1

Събитието е безплатно, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация

повече

ERP Academy и VIP Communication PR инициират стипендии за социално слаби отличници

Ротъри Клуб и ВУЗФ подават ръка на благотворителната кампания

22.03.2016 год.

„Подпомагане на социално слаби младежи, които ще се развиват в ИТ сферата, ще учат и работят в България“ е инициативата, която ще бъде подкрепена на официалната церемония VIP Business Awards 2016, която раздава стипендии на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.

повече

   
   
   

Висшето училище по застраховане и финанси създаде първата бакалавърска програма по бизнес софтуер в Европа

15.01.2016 год.

От следващата есен ще стартира първата в България и Европа бакалавърска програма по бизнес софтуер. Тя се нарича „ИТ анализ и бизнес стратегии“ и е създадена от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), в партньорство с водещи компании от сегмента на системите за управление на бизнеса.

повече

Форумът Make IT Work: Finance 2015 постави фокус на облачните технологии под откритото небе на Хотел Балкан

26.11.2015 год.

Тенденцията на облачните технологии не подминава и сегмента на бизнес софтуер. Бизнес приложенията в облака набират все по-голяма популярност и у нас. Това е един от основните изводи от провелият се годишен финансов форум Make IT Work: Finance 2015.

повече

   
   
   

 

Над 100 студенти и представители на фирми се запознаха със стратегиите за успех в продажбите на семинар във Висшето училище по застраховане и финанси

3.12.2015 год.

Какво искат клиентите и какви са техните страхове? Как да ги накараме да се чувстват комфортно с нас? Как да се настроим за успех в преговорите?

повече

 
   
   
   
 

 

     

 

Начало  |  За програмата  |  Учебен план  |  Лектори  |  Партньори  |  Прием  |  Такси  |  Стажове  |  Реализация  |  Новини  |  За нас  |  Контакти

it@vuzf.bg

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.