ERP Academy Бакалавар

logo vuzf

home

За програмата    Учебен план     Лектори    Партньори    Прием    Такси    Стажове    Реализация    Новини     За нас     Контакти

 

 
 

ERP Academy и VIP Communication PR инициират стипендии за социално слаби отличници

Ротъри Клуб и ВУЗФ подават ръка на благотворителната кампания

22.03.2016 год.

 

„Подпомагане на социално слаби младежи, които ще се развиват в ИТ сферата, ще учат и работят в България“ е инициативата, която ще бъде подкрепена на официалната церемония VIP Business Awards 2016, която раздава стипендии на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.

С участие в конкурс, чрез написване на есе младежите ще имат възможност да получат пълна стипендия за единствената в България и Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ на обща стойност от близо 10 000 лева.

Инициативата се провежда под патронажа на Ротари Клуб - Самоков, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), ERP Academy, агенция за публични комуникации VIP Communication PR и годишната церемония за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2016, в партньорство със SAP, Оракъл академия, IBM, Тим ВИЖЪН, ERP.BG, Балкан Сървисис и ТСС ООД.

„ИТ анализ и бизнес стратегии“ е първата по рода си в България бакалавърска програма, която подготвя изключително търсените и ценени консултанти по бизнес софтуер. След обучението възможността за реализация е като специалист по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса – професии, които стават все по-търсени в световен мащаб. Програмата е с икономическа насоченост, но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии.

Програмата се осъществява от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в партньорство с ERP Academy и представители на някои от водещите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер, както и експерти в областта на управлението на проекти, управлението на бизнес процесите, маркетинга, финансите, онлайн бизнеса и други сфери, свързани с този сегмент.

Всеки един от участниците може да се включи в конкурса за спечелването на стипендията, като напише есе на тема „Ролята на информационните технологии в живота ни днес“.

Срокът за предаване на есето е 30 юни 2016 г., а журито, което ще определи победителя е съставено от д-р Наталия Футекова, доц. Д-р Григорий Вазов, Детелина Смилкова, Никола Димитров, проф. Сава Гроздев, г-жа Дария Маврудиева от Учебно-предприемаческите центрове към Министерството на образованието, Патриция Кирилова – ВИП Комюникейшън, Людмила Бързанова – Ротари Клуб Самоков.

ВУЗФ първият български университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. Притежава национална акредитация от НАОА. През 2014 г. получава институционална акредитация с най-висока оценка от частните университети – 9,04. Висше училище по затраховане и финанси е и единствения български университет с британска акредитация от BRITISH ACCREDITATION COUNCIL . До края на месец Април ВУЗФ трябва да получи и акредитационната оценка за докторските си програма.

Висшето учебно заведение членува в престижни международни организации - Оракъл академия, Майкрософт академия, Общността за управление на чов. ресурси, Shrm, САЩ.

обратно

 
 

 

     

 

Начало  |  За програмата  |  Учебен план  |  Лектори  |  Партньори  |  Прием  |  Такси  |  Стажове  |  Реализация  |  Новини  |  За нас  |  Контакти

it@vuzf.bg

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.