ИТ анализ и бизнес стратегии | Партньори

logo vuzf

home

За програмата    Учебен план     Лектори    Партньори    Прием    Такси    Стажове    Реализация    Новини     За нас     Контакти

Партньори

 
 

ERP Academy

ERP академия е първата създадена в България с цел обучение и разпространение на ERP знанието. Академията се основава с идеята да създава и обучава кадри за ERP бранша, давайки на студентите реални практически знания и опит на хората от бизнеса.

 

www.erpacademy.bg


sap

SAP помага на компании от всички размери и индустрии да оперират по-успешно. SAP приложенията и услугите дават възможност на повече от 282,500 клиента да оперират доходно, да се адаптират правилно, и да растат постоянно.

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 16 години. През декември 1999г., SAP SE регистрира дъщерното си дружество SAP България, а през 2002г. инвестира в развоен център - SAP Labs България. В момента в компанията работят повече от 630 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране. SAP Labs България е отличена за абсолютен лидер в класацията на AON Hewitt за Най-добрите работодатели в България за 2014 г. в категорията за средни и големи компании.

Компанията е носител на престижното отличие за четвърти път, като е била сред отличените работодатели през 2006, 2008 и 2012 г. SAP Labs България е един от пионерите и лидерите в прилагането на Lean философия и гъвкави (agile) методологии при създаването на софтуер в България.

www.sap.com/bulgaria


oracle academy

Оракъл академия е образователната програма на компания Оракъл, която е създадена с цел да подпомогне образованието, насърчи иновациите и усъвършенства уменията по ИТ. Тя е създадена, за да отговори на нуждите на образователните институции като предостави безплатно съвременни образователни програми, базирани на водещ бизнес софтуер, техническа поддръжка, множество ресурси и възможности за сертифициране, които дават голямо конкурентно предимство на обучаемите на пазара на труда. В Оракъл академия членуват над 2 милиона ученици и студенти от 105 страни.

www.academy.oracle.com


IBM

IBM e най-големият в света доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии.

 

www.ibm.com/bg-bg/


Team Vision

Тим ВИЖЪН България е първият доставчик на Microsoft Dynamics NAV (Navision) в България.

Ние предоставяме на нашите клиенти висококвалифицирани експертни услуги, свързани с анализ и оптимизиране на бизнес процеси, както и проектиране, изграждане и внедряване на цялостни решения за управление на бизнеса.

В работата си се стремим да бъдем не само доставчици на нашите клиенти, но и техен дългосрочен и надежден партньор. Нашата основна мисия е да им помагаме да ръководят бизнеса си по-добре и да насърчаваме развитието им с помощта на нашите решения и услуги.

www.team-vision.bg


erp.bg

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е български разработчик на системи за управление на бизнеса с над 20 годишен опит. Компанията преминава през всички етапи от развитието на този сегмент – от интеграцията на счетоводството, продажбите и складовите дейности в една система, до създаването на мощно мобилно ERP решение и предлагането на ERP система като услуга.

Още със своето създаване компанията си поставя като основна цел повишаване конкурентоспособността на своите клиенти, чрез възможностите на софтуерните технологии – цел, която определя насоката на развитие на ERP.BG и до днес.

ERP.BG има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, козметична и хранително – вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност, строителство, строителни материали, проектиране и инженеринг, финансово-счетоводно консултиране и др.

www.erp.bg


balkan services

Балкан Сървисис разполага с повече от десетгодишен опит на IT пазара, предлагайки на компаниите възможно най-ефективни и надеждни решения, с оглед на техните нужди от информация.

Нашата визия е да бъдем компания – символ на цялостно и компетентно IT консултиране, да допълваме опита на нашите клиенти и партньори и да реализираме техните цели, на базата на дълготрайни бизнес отношения.

 

www.balkanservices.com


tcc

ТСС ООД е консултантска компания в областта на професионалните консултантски и проектантски услуги. Компанията има дългогодишен опит в управленският анализ, бизнес реинженеринг, производствен мениджмънт и анализ на производствени системи. ТСС ООД организира редица образователни дейности в сферата на стопанското управление и информационните технологии.

www.tcc.bg


softuni

„Софтуерен университет“ е проект на „Софтуерен университет“ ООД и не е сред държавно акредитираните университети в България. Мисията на СофтУни е именно да бъде тяхна алтернатива, стремейки се да осигури на своите студенти всичко необходимо, за да стартират възможно най-успешно своята кариера – практически насочено образование, актуална учебна програма, съобразена с най-новите технологични тенденции и отразяваща нуждите на компаниите-работодатели, преподаватели с реален практически опит, директен контакт с реалната бизнес среда.

www.softuni.bg

 

 

     

 

Начало  |  За програмата  |  Учебен план  |  Лектори  |  Партньори  |  Прием  |  Такси  |  Стажове  |  Реализация  |  Новини  |  За нас  |  Контакти

it@vuzf.bg

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.