ИТ анализ и бизнес стратегии | Бакалавърска програма

logo vuzf

home

За програмата    Учебен план     Лектори    Партньори    Прием    Такси    Стажове    Реализация    Новини     За нас     Контакти

За програмата

Приготви се за една разнообразна и вълнуваща кариера в един от най-проспериращите сектори!

 Искаш да развиеш кариера в сферата на информационните технологии, но не като програмист

 Интересуваш се от иновации и искаш да разбереш как те помагат на бизнеса да функционира по-добре

 Знаеш, че съвременните технологии способстват за по-доброто и лесно взаимодействие между потребителите и бизнеса

 Смяташ, че дигитализацията е необратим процес както в социалния живот, така и в икономиката

Предимства

 Записваш се в първата и уникална по рода си бакалавърска програма, която подготвя бизнес консултанти по внедряване на управленски софтуер

 Получаваш възможност за вълнуваща кариера в един от най-проспериращите ИТ сектори, без да си програмист

 Учиш се от най-добрите в бизнеса

 Получаваш солидно образование, покриващо както икономически дисциплини, така и знания в информационните технологии

 Превръщаш се във високо ценен и търсен кадър

 Имаш пряк досег с бъдещите си работодатели

Създаването на бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ е изцяло продиктувано както от нуждите на бранша на бизнес софтуера, така и на бизнеса като цяло. Поради тази причина програмата има огромна подкрепа от най-успелите компании в сектора. Студентите се учат от най-добрите в този бранш. Тя предлага реална възможност за успешна кариера в ИТ бранша на хора, които не са програмисти.

Програмата

ИТ анализ и бизнес стратегии“ е първата по рода си в България бакалавърска програма, която подготвя изключително търсените и ценени консултанти по бизнес софтуер. С нея ще се реализираш не като програмист, а като специалист по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса – професии, които стават все по-търсени в световен мащаб.
Програмата е с икономическа насоченост, но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии. В рамките на програмата ще имаш възможност да:

 запознаеш с всички типове бизнес софтуери, както световни, така и български

 получиш комплексни познания както в сферата на технологията, така и на счетоводството и финансите, управлението на бизнес процесите, икономиката и др.

 научиш редица основни бизнес и управленски умения, които са от жизненоважно значение за един успешен ИТ проект във всяка организация.

 бъдеш мост между нуждите на бизнеса и доставчиците на информационни технологии

Програмата се осъществява от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), в партньорство с ERP Academy и представители на някои от водещите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер, както и експерти в областта на управлението на проекти, управлението на бизнес процесите, маркетинга, финансите, онлайн бизнеса и други сфери, свързани с този сегмент.

Лектори

Бакалавърската програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ е събрала едни от най-добрите експерти по бизнес софтуер и лектори в България на едно място. Студентите се учат директно от водещи български и международни специалисти в областта. Сред лекторите са представители на някои от най-големите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер – Microsoft, IBM, SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, и др.

За бранша

Системите за управление на бизнеса са сред най-"горещите" тенденции в софтуерния бранш.

Днес бизнесът търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на тяхната компания. Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес.

Все повече компании внедряват различни класове бизнес софтуер и в резултат ERP бранша усеща нарастващ недостиг на кадри, които да се ангажират с продажбата на такива решения, управлението на проектите, интеграцията с наличните системи при клиентите, както и бъдещото развитие и поддръжка.

Завършвайки бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ ти не ставаш програмист, а специалист по внедряване на сложни софтуерни решения и реализацията на проекти на стойност десетки или стотици хиляди левове.

Днес предприятия, банки, търговски вериги и други компании усилено внедряват бизнес софтуерни системи и компаниите, реализиращи проектите, непрекъснато търсят подготвени кадри, а заплащането на такива специалисти е много над средното за страната.

   
 

 

     

 

Начало  |  За програмата  |  Учебен план  |  Лектори  |  Партньори  |  Прием  |  Такси  |  Стажове  |  Реализация  |  Новини  |  За нас  |  Контакти

it@vuzf.bg

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.